Remunerația minimă solicitată în caz de detașare în țările UE, valabilă la 1 Ianuarie 2023

Euload a contactat autoritățile statelor membre pentru a obține remunerația minimă solicitată, valabilă la 1 Ianuarie 2023,  șoferilor aflați în detașare în țările lor, conform reglementărilor Pachetului de Mobilitate. A fost un proces greoi, dar în cele din urmă putem să vă prezentăm o sinteză a acestor valori. 

Mai mult

Sinteza Tabelară - Pachetul de Mobilitate - Principalele Modificari & Termene

Dragi transportatori,

Probabil ați auzit cu toții de ultimele evoluții în direcția adoptării pachetului de mobilitate. Cum arată acest pachet după ultima negociere și după ultimul vot în comisia TRAN și care sunt principalele modificări pe care le aduce și termenele la care vor intra în vigoare, le regăsiți sub formă tabelară la adresa (link-ul) de mai jos:

https://www.euload.com/download.file.php?id=153

Eu vă invit să le analizați și distribuiți la cât mai mulți, pentru că am impresia că aceste măsuri sunt insuficient cunoscute atât între noi transportatorii, aici incluzând și șoferii, cât și la nivel de asociații, ca să nu mai vorbim la nivel de autorități, minister, parlamentari, etc.

Eu mă abțin (cu greu) să comentez, pentru că vreau să-i las pe alții care sunt mai în măsură și mai îndreptățiți ca și mine să o facă.
 

Mai mult