TERMENII DE UTILIZARE BURSA TRANSPORT
 
1. FURNIZORUL SERVICIULUI
2. BENEFICIARII
3. NATURA SERVICIULUI
4. TIPURI DE ABONAMENTE SI TARIFE
5. RESPONSABILITATI
6. ABONARE NEWSLETTER
 
1. FURNIZORUL SERVICIULUI
 
 EULOAD SRL in calitate de proprietar al website-ului www.euload.com este furnizorul serviciului Bursei Europene de Transport.
 
2. BENEFICIARII
 
 Beneficiarii acestui serviciu pot fi orice persoane juridice inregistrate si functionand legal in oricare din tarile din Europa.
 
3. NATURA SERVICIULUI
 
 Bursa Europeana de Transport este un serviciu care se desfasoara pe Internet, mai precis pe website-ul www.euload.com.
 
 El permite Inregistrarea firmelor, a Camioanelor sau a Marfurilor disponibile ale acestora, in scopul publicarii on-line a acestora (pe Internet). Inregistrarea acestora se poate face atat pe Internet cat si prin intermediul telefonului, fax-ului sau email-ului, apeland la Serviuciul Clienti disponibil.
 
 Baza de date formata prin inregistrarile de mai sus, poate fi interogata on-line. Cautarile se pot face dupa criterii multiple. Modul de cautare este unul flexibil, cu o interfata prietenoasa care sa permita salvarea preferintelor utilizatorului.
 
 Platforma de licitatii permite lansarea de oferte de transport sau de marfa on-line. Acceptarea ofertelor nu este conditionata de pret sau alte criterii si ramane la latitudinea ofertatului. O oferta acceptata, determina retragerea automata de la postare a camionului , respectiv marfii implicate, insa nu reprezinta un contract intre ofertant si ofertat, care, vor finaliza pe cont propriu contractul de transport. Daca una dintre parti reclama partea cealalta de neonorarea licitatiei acceptate, aceasta poate atrage dupa sine depunctarea indicelui de credibilitate al companiei reclamate.
 
 Indicele de credibilitate calculat de euload.com, este un instrument, pe care euload.com il dezvolta in ideea unui reper suplimentar atunci cand unul dintre clientii nostri vizualizeaza informatiile din baza de date. El nu garanteaza in nici un fel lipsa oricarui litigiu viitor intre clientii bursei.
 
 Euload.com face toate eforturile ca acest indice sa reflecte cat mai bine comportamentul membrilor bursei, pornind de la rapoartele justificate si documentate pe care membri bursei le fac la adresa altor membri.
 
 Echipa care dezvolta aplicatia pe Internet face eforturi pentru imbunatatirea continua a serviciului si adaugarea de noi sectiuni utile (alaturi de cele existente deja: harti on-line, forum de dezbateri, stiri si informatii utile, legislatie, modele documente, aplicatii utile, mica publicitate, starea vremii, link-uri utile) pe site-ul euload.com.
 
 
4. TIPURI DE ABONAMENTE SI TARIFE
 
 Abonamentul baza - GRATUIT
 Include urmatoarele servicii :
 - postarea si cautarea de marfuri si camioane
 - postarea si cautarea contractelor de marfuri si camioane
 - Lista membrilor
 - Inscriere in Catalogul firmelor, cu realizarea unei pagini de prezentare pe Internet
 - Lista de rapoarte cu incidente de plata si incidente de transport
 - Harti si calculatoare de rute
 - Modele de documente, informatii utile, legislatie
 - Forum si rubrica Ne-am interesat pt. dvs.
 - Mica publicitate
 - Licitatii on-line, cu posibilitatea alegerii celei mai bune oferte
 - Agenda electronica, care poate fi descarcata de pe site
  
 Abonamentul EXTRA
 Include urmatoarele facilitati suplimentare :
 - Program pentru Adeverinte de concediu
 - Calcul cost/km
 - Calculator de diurna
 - Calcul FAZ
 - Restrictii generale de circulatie
 Pentru detalii privind aceste facilitati, dati click pe butonul
 
Abonamentul EXTRA va ofera posibilitatea de a beneficia si de facilitatile introduse ulterior, pe parcursul functionarii bursei.
 
Costul abonamentului EXTRA
 Pentru clientii din Romania :
 - 50 lei + TVA pe 3 luni
 - 90 lei + TVA pe 6 luni
 - 150 lei + TVA pe 1 an
 Pentru clientii din strainatate :
 - 15 euro pe 3 luni
 - 25 euro pe 6 luni
 - 35 euro pe 1 an
  
Modalitati de plata a abonamentului EXTRA  
  
 - virament bancar:
In contul in Lei : RO68 RZBR 0000 0600 1007 9603, deschis la Raiffeisen Bank - Agentia Marghita, titular cont S.C. EULOAD S.R.L., cod fiscal : RO 18481322 .
  
 Dupa expirarea abonamentului EXTRA, clientii beneficiaza in continuare de abonamentul BAZA, gratuit.
 Clientii care doresc sa prelungeasca abonamentul extra si efectueaza plata inainte de expirare beneficiaza de continuitate. In cazul in care plata se face dupa expirare, clientul va beneficia din nou de abonamentul extra in momentul intrarii banilor in contul bursei.
 
5. RESPONSABILITATI
 
 Furnizorul serviciului Bursa Europeana de Transport se obliga sa mentina in stare de functionare site-ul www.euload.com (cu exceptia situatilor in care acest lucru nu depinde de el).
 
 Beneficiarii serviciului se obliga sa foloseasca acest website conform principiului bunei-credinte, sa nu publice informatii false sau care pot aduce atingere nejustificata altor membri.
 
 Furnizorul servicului are, la orice moment, dreptul sa intrerupa publicarea oricaror informatii care sunt false sau sunt contrare bunelor maniere. Deasemena , furnizorul serviciului este indreptatit sa intrerupa dreptul de utilizare al oricarui membru in caz de neplata a abonamentului sau comportament inadecvat.
 
 Furnizorul serviciului nu este insa in nici un fel responsabil de informatiile pe care membri sai le publica pe acest site.
 
 Furnizorul serviciului isi rezerva dreptul de a modifica sau adauga noi prevederi la acesti Termeni de Utilizare. Orice modificare intra in vigoare din momentul publicarii ei pe website-ul www.euload.com. Folosirea serviciului ulterior modificarii, presupune acceptarea implicita a noilor Termeni de Utilizare.
 
 Acest website, incluzand informatiile cuprinse, software-ul si design-ul sunt proprietatea exclusiva a SC Euload SRL. El este protejat conform legii drepturilor de autor, al marcilor de comert, al marcilor de servicii si patentelor. Utilizarea acestui site este permisa numai in scopuri personale sau comerciale, asa cum sunt ele prevazute in Termenii de Utilizare. Este interzisa copierea, distributia, reproducerea, republicarea, inchirierea sau vanzarea continutului acestui website, inclusiv a informatiilor din baza de date , fara consimtamantul scris al SC Euload SRL.
 
 
6. ABONARE NEWSLETTER
 
 Odata inregistrat pe bursa noastra, va abonati in mod automat la newsletter.
 
 Newsletter-urile contin informatii utile, pe care vi le trimitem, atunci cand apar noutati in domeniul transporturilor sau facitilati noi pe site.
 
 Va puteti dezabona de la newsletter foarte simplu, trimitand un replay cu dezabonare, oricand doriti.