(CLICK AICI PENTRU A ACCESA INVITAŢIA VIDEO)

Lansăm astăzi un proiect NOU dedicat prieteniei, deschiderii, angajării spre bine, comunicării, dublate de profesionalism, curaj şi responsabilitate. 

Cuvinte frumoase? Cu siguranţă ! Dar realizabile, posibile, şi pe care ştim că vi le doriţi şi dumneavoastră - cei care sunteţi parte din transportul românesc - puse în practică. 

În calitate de Prieteni ai transpotatorilor, cum ne place să ne definim, te invităm să ni te alături! 

Concret, ce trebuie să faci? Să te alături (şi să activezi) în GRUPUL de pe platforma de socializare Facebook intitulat: iNFO TRANSPORTATORI.

De ce pe Facebook? În primul rând, ştim cu toţii cât de populară este lumea Facebook-ului. Foarte mulţi dintre noi avem deja conturi personale şi chiar de firmă (dacă nu ai încă un cont pentru compania ta, îţi recomand să îţi faci unul cât de repede. E gratuit şi face bine la afacere! ).

În al doilea rând, transmiterea informaţiei prin această platformă este foarte flexibilă datorită instrumentelor rapide de încărcare a pozelor, filmuleţelor sau a altor fişiere multimedia. 

Şi nu în ultimul rând, faptul că avem posibilitatea de a COMUNICA, de a ne CUNOAŞTE atât profesional cât şi personal reprezintă iarăşi un avantaj enorm pentru crearea unei comunităţi unite în transport.

Grupul este disponibil tuturor celor care operează în partea administrativa (TESA) a unei firme de transport sau logistică şi are ca scop principal distribuirea informaţiilor de calitate, principiul general al grupului fiind acela de a aduce valoare membrilor săi.
 

Pentru a accesa adresa grupului te rugăm să dai click aici: 
https://www.facebook.com/groups/infotransportatori/


Sperăm să ni te alături cât mai curând! 

Te aşteptăm cu drag!

Cu prietenie,

Ioana Csengeri

Introduceţi un comentariu