FACILITATILE ABONAMENTULUI EXTRA
 
   
 - Program pentru Adeverinte de concediu 
 Aceasta aplicatie va ofera adeverinte de concediu in mai multe limbi. Este suficient sa completati adeverinta in limba romana, adeverintele in celelalte limbi fiind completate automat, ceea ce economiseste timpul dvs. Dupa completare si salvare, imprimati adeverinta in limbile dorite. Astfel, la plecarea intr-o cursa in strainate, un sofer care a fost in concediu va avea la dispozitie rapid toate adeverintele necesare care trebuie sa insoteasca diagramele de tahograf. 
   
   
 - Calcul cost/km 
 Va oferim mai multe modele de calcul al costurilor pentru efectuarea de transport intern si international. Cu ajutorul acestora puteti calcula costul estimativ pentru un anumit traseu si apreciati rentabilitatea unui contract. Modelele se bazeaza pe situatii reale si sunt orientative, avand marele avantaj de a putea fi modificate si adaptate de fiecare transportator, conform particularitatilor specifice traseelor si camioanelor sale. Modelele pot fi salvate in oricate variante doriti, oferindu-va posibilitatea de a efectua un numar nelimitat de calcule de cost, modificand doar km parcursi si nr.de zile aferent unei curse. 
   
   
 - Calculator de diurna 
 Va punem la dispozitie un program de calcul rapid si eficient al diurnei, conform normelor interne si internationale. Pornind de la optiunile specificate de dvs. initial, programul va face calculul diurnei pentru o situatie concreta. Dupa ce introduceti rand cu rand, separat pentru fiecare destinatie, data si ora plecarii, respectiv data si ora sosirii, programul va calcula automat numarul de zile cuvenite, economisind timp pentru dvs. Odata calculul finalizat, il puteti tipari, iar numele delegatului (soferului) va aparea pe formularul tiparit. Acest program este deosebit de util pentru contabilul dvs. 
   
   
 - Calcul FAZ 
 Programul calculeaza, pe baza Fisei autovehiculului si a Foilor de parcurs introduse de d-voastra , consumul de combustibil (motorina), asa-numita Fisa activitatii zilnice (FAZ) pentru autovehiculul respectiv. 
 Calculul consumului de carburant pentru autovehicul, pe fiecare foaie de parcurs, si urmarirea evolutiei lui in timp, precum si compararea acestui consum intre autovehicule de acelasi tip, preintampina si semnaleaza in acelasi timp eventualele furturi de motorina. Nu este o noutate pentru nimeni, cred, ca furtul de combustibil, atunci cand nu exista nici o evidenta condusa a consumului de carburant, este foarte tentant pentru sofer, si se intampla in foarte multe cazuri. Avand in vedere costul extrem de ridicat al carburantilor, prejudiciile inregistrate de firmele de transport pot fi insemnate. 
   
   
 - Restrictii generale de circulatie 
 Sunt oferite lunar in cadrul rubricii Informatii Utile, atat pentru tarile Europei cat si pentru Romania. 
   
   
 - Evaluare de performanta 
 Evaluare performante angajati 
 Aplicatia Evaluare performante angajati va da posibilitatea de a folosi calculatorul in procesul de evaluare a performantelor profesionale ale angajatilor d-voastra, proces care are la baza criteriile de evaluare pe care le-ati stabilit prin contractul colectiv de munca la nivel de unitate si/sau regulamentul intern, dupa caz, si care conform Legii 53/2003 Codul Muncii (vezi art. 17, 40, 63, 242) sunt si parte integranta a contractului individual de munca.
Avantajele folosirii calculatorului in aceasta privinta sunt multiple:
  • calculul notei finale (a punctajului obtinut) se face automat
  • evalurea se poate completa pornind de la evaluarea precedenta, procesandu-se modificari doar unde este cazul,
  • o evaluare se poate modifica, retipari, vizualiza usor oricand ulterior. Se poate cauta cu usurinta in baza de date proprie dupa numele angajatului sau dupa perioada.
  • aplicatia permite generarea unui raport global pentru un angajat sau la nivel de firma luand ca reper orice perioada dorita.
  • va punem la dispozitie cateva seturi de criterii de evaluare specifice pentru profesiile din transportul rutier de marfa (sofer, dispecer, tesa, mecanic, agent vanzari, muncitor necalificat), criterii pe care puteti sa le personalizati conform necesitatilor sau dorintelor d-voastra.

Procesul de evaluare a performantelor angajatilor d-voastra, se va transforma , datorita usurintei in operare, intr-un instrument util pentru managementul firmei si nu doar intr-o alta cerinta stabilita prin legislatie.
 
   
   
 - Comanda de transport 
 Prin acest program aveti posibilitatea de a genera si tipari Comanda de transport in varianta bilingva, d-voastra alegand cele 2 limbi din variantele posibile si anume: Romana, Germana, Engleza, Italiana, Maghiara, Franceza, Spaniola, Poloneza, Slovena (ramane evident, in caz ca nu aveti nevoie, si posibilitatea tiparirii comenzii de transport intr-o singura limba). 
 Pentru operativitate si flexibilitate exista posibilitatea preluarii automate a informatiilor continute in postarile d-voastra de marfa, precum si personalizarea (setarea) anumitor informatii de pe comanda (de ex; nota, adresa firmei, datele de contact, termen de plata). 
   
   
 - Calculator Kg/Axe 
 Aplicatia calculator kg/axe este bazat pe un model teoretic conceput astfel încât raportul între uşurinţa în folosire versus precizie să fie optim. 
 Utilitarul cuprinde 3 secţiuni, referitoare la: cap tractor, la semiremorcă şi la marfă. 
 Dupa introducerea valorilor pentru greutate camion/remorca si cantitatea de combustibil, se introduce informatiile despre incarcatura si cu ajutorul butonului “calculeaza”, veti sti inainte de plecarea camionului de la locul de incarcare ce greutate este pe fiecara axa. 
   
   
 - Hărți HERE 
 Harti Here interactive cu posibilitatea de salvare a punctelor de pe traseu. In abonamentul Extra exista un numar limitat de 50 interogari pe luna. La cerere se poate plati pentru un numar suplimentar de interogari.