Evaluare performante angajati
Aplicatia Evaluare performante angajati va da posibilitatea de a folosi calculatorul in procesul de evaluare a performantelor profesionale ale angajatilor d-voastra, proces care are la baza criteriile de evaluare pe care le-ati stabilit prin contractul colectiv de munca la nivel de unitate si/sau regulamentul intern, dupa caz, si care conform Legii 53/2003 Codul Muncii (vezi art. 17, 40, 63, 242) sunt si parte integranta a contractului individual de munca.
Avantajele folosirii calculatorului in aceasta privinta sunt multiple:
  • calculul notei finale (a punctajului obtinut) se face automat
  • evalurea se poate completa pornind de la evaluarea precedenta, procesandu-se modificari doar unde este cazul,
  • o evaluare se poate modifica, retipari, vizualiza usor oricand ulterior. Se poate cauta cu usurinta in baza de date proprie dupa numele angajatului sau dupa perioada.
  • aplicatia permite generarea unui raport global pentru un angajat sau la nivel de firma luand ca reper orice perioada dorita.
  • va punem la dispozitie cateva seturi de criterii de evaluare specifice pentru profesiile din transportul rutier de marfa (sofer, dispecer, tesa, mecanic, agent vanzari, muncitor necalificat), criterii pe care puteti sa le personalizati conform necesitatilor sau dorintelor d-voastra.

Procesul de evaluare a performantelor angajatilor d-voastra, se va transforma , datorita usurintei in operare, intr-un instrument util pentru managementul firmei si nu doar intr-o alta cerinta stabilita prin legislatie.
Pentru a putea accesa acest serviciu, este necesar sa aveti un abonament EXTRA.
Pentru autentificare (logare), va rugam sa dati click aici.