Titlu: Taxe de drum - Italia, Franta, SlovaciaCompanie: Hidari SRLData: 01:52 - 29/01/2008
As dori sa stiu care este nivelul taxei de autostrada pentru un bus cu MTMA<3,5 tone in Italia? Dar pentru Franta, Slovacia?
 
 
Companie: Euload SRL   Data: 11:18 - 29/01/2008 

Taxe de drum - Italia

Pentru a calcula taxele de drum intre doua localitati din Italia, dati click pe pagina www.autostrade.it/autostrade/percorso.do . In rubrica Partenza introduceti localitatea de pornire, iar in rubrica Arrivo localitatea in care doriti sa ajungeti. Selectati apoi tipul vehiculului in rubrica Classe veicolo, setati optiunile dvs., dand click pe butonul Opzioni, apoi dati click pe butonul OK.

Taxe de drum - Franta

Pentru toate taxele de drum din Franta vizitati www.autoroutes.fr . Pentru a afla taxele de drum ce trebuie achitate pe distanta dintre doua orase din Franta, introduceti orasele in rubricile Départ (Pornire) si Arrivée (Sosire) si dati click pe butonul Plus d,options. Alegeti apoi la Vos options tipul vehiculului ( in rubrica Véhicule), MTMA (in rubrica Détails du véhicule), numarul de axe (in rubrica Traction). Alegeti la rubrica Mode optiunea Express, iar la rubrica Carburant alegeti Diesel. La Vos étapes puteti introduce orasele intermediare prin care treceti. Dati apoi click pe butonul OK. Vi se vor afisa taxele de drum la rubrica Péages.

Taxe de drum - Slovacia

In Slovacia taxa de drum se achita sub forma de vigneta.

Pentru un vehicul cu MTMA mai mic sau egal cu 3,5 tone se poate achizitiona :

- vigneta pentru o saptamana, care costa 150 SKK (SKK-coroana slovaca)

- vigneta pentru o luna, care costa 300 SKK

Cu stima,

Echipa Euload

www.euload.com