Titlu: Contract comunitate Alpi Danmark A/SCompanie: PDD DENMARK LOGISTIC SRLData: 15:02 - 03/10/2016

Va oferim un contract de lucru pentru camioanele dvs fara intreruperi, pe perioada valabilitatii contractului., precum si coordonare de catre echipa noastra de disponenti/dispeceri profesionista si experimentata. Va punem la dispozitie trailere pentru o mai buna flexibilitate a activitatii intreprinse, dar si pentru o crestere a productivitatii camioanelor dvs. Ne asteptam la o productie lunara de 10.000-13.000 km/camion cu un sofer, care trebuie sa fie pregatit si bun cunoscator al sistemului de munca si a procedurii de munca pe comunitate.

ALPI Danmark A/S va plateste urmatoarele :

 

·        Oferta per km parcurs este de EUR 0,83 conform calculatiilor Map and guide, in Danemarca, Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Austria, Italia, Elvetia.

·        EUR 0,15 per Map and guide-Computer-Km / MAUT in Germania

·        EUR 0,20 per Map and guide-Computer-Km / Taxa de drum in Franta

·        EUR 0,12 per Map and guide -Computer-Km / Taxa de drum in Italia

·        EUR 0,75 per Map and guide -Computer-Km / Taxa de drum in Elvetia

·        EUR 0,30 per Map and guide -Computer-Km / Taxa de drum in Austria (curse strict doar in Austria, dar nu si pentru transit prin Brennero sau Villach)

·        EUR 60,- Fix – pentru un sens de mers din Austria (transit) prin granita de la Brennero / Villach

·        EUR 0,12 per map and guide -Computer-Km / Taxa de drum in Belgia

·        Taxele de  drum se deconteaza strict conform km platiti !

·        Termen de plata: luna curenta + 30 zile

·        Toate feriboturile si podurile sunt platite de catre Alpi, daca se indica ruta respectiva

·        KM parcursi fara marfa in trailer in externul DK sunt platiti in totalitate. KM parcursi fara marfa in trailer pe teritorul DK nu sunt platiti, dar in schimb va oferim curse cu pret fix, cu posibilitate de incarcare zilnic.

se ofera trailer fara percepere chirie lunara, servicii de dispecerat, aparate pentru taxare automata taxe de drum, card de combustibil cu posibilitatea retinerii pretului de combustibil net (fara TVA).

·        Parcare gratuita in Padborg DK pentru soferii dvs, care include acces la bucatarie, baie, masina de spalat si internet gratuit.

In speranta in care sunteti incantati de conditiile oferite de noi, am fi onorati sa colaboram cu compania dumneavoastra.

tel. 0721940952

e-mail: office@pdddenmarklogistic.ro

 

 
 
Companie: Luk 2 Cargo SRL   Data: 13:33 - 14/10/2016 
La pretul asta suntem foarte incantati,diferenta pana la 0,95 e a voastra si desigur ca suntem incantati.
 
Companie: PDD DENMARK LOGISTIC SRL   Data: 10:21 - 01/11/2016 
Contractul este direct cu cei de la Alpi DK. oferta este facuta de ei, iar eu va stau la dispozitie pentru a va lamuri cu eventualele intrebari. Suntem o firma de dipecerat, si singurul nostru castig este strict legat de activitatea de dispecerat, cat despre transparenta... va rog sa solicitati o oferta de pret direct de la ei: www.alpi.dk

0.95??... bafta!