Proiect de Ordin pentru modificarea restrictiilor de circulatie pe unele sectoare de autostrazi si de drumuri nationale europene (E) pentru vehiculele rutiere
 
Va prezentam proiectul de Ordin pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1.777/2004 privind introducerea restrictiei de circulatie pe unele sectoare de autostrazi si de drumuri nationale europene (E) pentru vehiculele rutiere, in zilele de vineri, sambata, duminica si de sarbatoare legala.

Noul proiect vizeaza modificarea intervalelor de timp restrictionate, pe anumite tronsoane cu restrictii aplicate in timpul verii.

Proiectul de act normativ a fost publicat pe data de 20.08.2009.

Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa  Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucuresti - Directia Informare Publica si Comunicare – Serviciul Transparenta si Informatizare, dtran1@mt.ro, telefon/fax: 021 - 319.62.20

Termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ.
Pentru a vizualiza textul proiectului de Ordonanta, va rugam faceti click aici.
 
24/08/2009 09:35