Noi modele de calcul a costului pe km - FR, GB si INTRACOMUNITAR
 
In cadrul rubricii Calcul Cost / KM din sectiunea APLICATII UTILE a bursei noastre, www.euload.com, va punem la dispozitie 3 noi modele a calcului costului/km, bazate pe date reale, si anume:

 - calcul cost/km a unui ansamblu camion-semiremorca de 20 tone care efectueaza curse  ROMANIA - FRANTA si retur

- calcul cost/km a unui ansamblu camion-semiremorca de 20 tone care efectueaza curse  ROMANIA - ANGLIA si retur

- calcul cost/km a unui ansamblu camion-semiremorca de 20 tone care efectueaza curse INTRACOMUNITARE (camion care pleaca din RO, face, in medie, 14 operatiuni de transport cu incarcare-descarcare intre tarile UE, reintorcandu-se in RO dupa mai mult de 1 luna de zile).

Desi aceste modele se bazeaza pe date reale, actuale, ale unor firme cu experienta in transportul de marfa, ele raman totusi orientative, fiecare dintre d-voastra avand probabil particularitatile d-voastra cu privire la traseele, camioanele, respectiv cheltuielile legate de operarea acestora. Tocmai de aceea am prevazut posibilitatea ca aceste modele sa poata fi modificate (adaptate) si salvate de fiecare dintre d-voastra, in oricate variante doriti, pentru fiecare camion in parte, pentru fiecare traseu in parte, etc.

Pentru fiecare dintre modele, fie oferite de noi sau generate de d-voastra, se pot efectua oricate calcule de cost, modificand doar Km parcursi si numarul de zile aferent unei curse. Cu alte cuvinte, pe baza modelelor se poate calcula estimativ costul transportului pe un anumit traseu, se pot face aprecieri cu privire la rentabilitatea contractelor, etc.

De asemenea, am consemnat in modelele deja existente pe relatia RO-DE, cresterea cu 0.01 euro /km incepand de la 1 septembrie a taxei de autobanda in DE.
 
09/09/2007 21:22