Comanda – Contract de Transport - o noua sectiune a bursei de transport Euload
 
     Dorim sa va punem in atentie incepand de astazi o noua sectiune pe Euload.com
    
     Este vorba despre un program de generare si salvare Comanda de Transport. Aceasta noua aplicatie o gasiti in submeniul Aplicatii Utile, impreuna cu Calcul cost /km, Calculator Diurna, Calcul FAZ, Adeverinta de Concediu.

     Prin acest program aveti posibilitatea de a genera si tipari Comanda de transport in varianta bilingva, d-voastra alegand cele 2 limbi din variantele posibile si anume: Romana, Germana, Engleza, Italiana, Maghiara, Franceza, Spaniola, Poloneza, Slovena (ramane evident, in caz ca nu aveti nevoie, si posibilitatea tiparirii comenzii de transport intr-o singura limba).

     Pentru operativitate si flexibilitate exista posibilitatea preluarii automate a informatiilor continute in postarile d-voastra de marfa, precum si personalizarea (setarea) anumitor informatii de pe comanda (de ex; nota, adresa firmei, datele de contact, termen de plata).

     Va invitam asadar sa-l analizati si sa-l folositi, acest program fiind GRATUIT, el intrand in componenta serviciilor oferite in cadrul ABONAMENTULUI BAZA GRATUIT, alaturi de:
- Postarea si cautarea de marfuri si camioane, contracte de transport  
- Harti si Calculator de Rute
- Modele documente, Informatii utile, Legislatie
- Mica publicitate, Forum, Catalogul Firmelor, etc

     Pentru accesarea paginii Comanda de Transport faceti click aici.
 
29/06/2009 15:22