NOU !! Afla cu cine colaborezi
 
Stimati membri,

    Lansam astazi, sub indemnul “ Afla cu cine colaborezi” un serviciu nou, destinat membrilor Bursei Europene de Transport www.euload.com

    Sa ai informatii cu privire la o firma cu care colaborezi si mai ales cu privire la o firma cu care vrei sa colaborezi, poate face diferenta intre succesul in afaceri sau faliment. Intotdeauna. Cu atat mai mult in contextul actual, cand intarzierile in incasari, sau si mai rau, imposibilitatile de a mai incasa facturile, poate afecta echilibrul financiar al firmei d-voastra.

    Asadar, in cazul in care doriti sa verificati un partener de afaceri, completati formularul de cerere pentru verificare online (click aici pentru conectare) si apoi achitati contravaloarea facturii proforme.

     In termenul stabilit veti primi de la departamentul Verificari firme al bursei noastre un Raport, concis, la obiect, actual, cuprinzand informatii legate de istoricul firmei, date de contact, tipul si volumul activitatii, bonitatea firmei, datorii, procese, etc. Desi folosim surse de informare publice, personalul nostru, deja experimentat in acest domeniu, poate intocmi un raport care sa va fie de folos, exprimand un punct de vedere vis-a-vis de riscul colaborarii cu firma investigata.

    Chiar daca serviciul este contra-cost, implicand un mare volum de informatii procesate, membrii cu abonamentul EXTRA PLATIT beneficiaza de o reducere substantiala  de aproape 40%, costul unei verificari fiind :

     Pentru membrii cu abonament EXTRA PLATIT
 60 RON - verificare in regim STANDARD (raport expediat in 6 zile lucratoare)
 70 RON  - verificare in regim      RAPID  (raport expediat in 4 zile lucratoare)
 80 RON – verificare in regim    URGENT (raport expediat in 2 zile lucratoare)

       Pentru membrii cu abonament BAZA GRATUIT
 80 RON - verificare in regim STANDARD (raport expediat in 6 zile lucratoare)
 90 RON - verificare in regim       RAPID  (raport expediat in 4 zile lucratoare)
 100 RON - verificare in regim     URGENT (raport expediat in 2 zile lucratoare)

    Promotional, la prima utilizare a serviciului nostru, in costul primei verificari, puteti solicita o a doua verificare – GRATUIT.

 
26/11/2008 12:35