Imbunatatire adusa Calculatorului de diurna
 
Dorim sa va punem in atentie o noua imbunatatire adusa unei aplicatii utile gazduite pe site-ul nostru. Este vorba de  Calculatorul de diurna, care va permite incepand de azi nu doar sa tipariti, ci si sa puteti salva un calcul de diurna pe care l-ati facut.

Calculatorul de diurna este un program de calcul rapid si eficient al diurnei, conform normelor interne si internationale. Pornind de la optiunile (setarile) specificate de dvs. initial, programul va face calculul diurnei pentru o situatie concreta. Dupa ce introduceti rand cu rand, separat pentru fiecare destinatie, data si ora plecarii, respectiv data si ora sosirii, programul va calcula automat numarul de zile si diurna cuvenita, economisind timp pentru dvs. Odata calculul finalizat, il puteti tipari si salva,  iar numele delegatului (soferului) va aparea pe formularul tiparit.

Aratati acest program contabilului dvs., pentru care va fi deosebit de util.

Va recomandam ca la prima accesare a programului, atunci cand selectati pentru prima data optiunile de calculare ale diurnei,  sa cititi cu atentie textele explicative.

Click aici pentru Calculatorul de diurna.
 
04/02/2008 20:10