Titlu: Informatii CMRCompanie: Ina Tirsan SRLData: 18:05 - 19/11/2007

Asigurarea CMR este valabila si pe transportul intern si pe cel international, unde se poate incheia, am vazut ca sunt site-uri de unde poti procura CMR, se refera oare la imprimate CMR, se pot incheia pe un an, formularul CMR se completeaza la fiecare transport, mi-ar fi de folos sa stiu pentru ca o firma mi-a cerut asigurare de marfa si poate ma ajuta CMR-ul.

 
 
Companie: Euload SRL   Data: 15:49 - 20/11/2007 

 

In domeniul transportului de marfa exista doua tipuri de documente cu denumirea  "CMR"

1. Document de insotire a marfii CMR (Scrisoare de transport), care poate fi in trafic national sau dupa caz in trafic international. Acest document se completeaza la fiecare transport.

Documentul de insotire a marfii Scrisoare de transport (CMR), constituie dovada materiala a conditiilor de incheiere a contractului de transport in traficul rutier international de marfuri, precum si dovada primirii marfii de catre transportator.
Mai multe informatii referitor la scrisoarea de transport CMR (de unde se poate obtine si datele pe care trebuie sa le contina) gasiti la sectiunea noastra de INFORMATII UTILE click aici pentru conectare.

2. Asigurare CMR

Asigurarea CMR este o polita privind asigurarea bunurilor pe timpul transportului. Aceasta se poate incheia la orice firma de asigurari.

Informatii suplimentare referitor la certificatul de asigurare CMR puteti obtine de la firmele de asigurari. Adresele de site ale acestora le puteti vizualiza daca faceti click aici.

Cu stima,

Echipa Euload

www.euload.com