Titlu: Raportare online ARRCompanie: Andos Com SRLData: 17:53 - 29/09/2011
La transportul ocazional de persoane trebuie raportat online la ARR...pe siteul lor zice ca raportarea trebuie facuta cu max 30 minute inaintea efectuarii transportului..de ex daca plecarea are loc la trei noaptea eu trebuie sa ma apuc la doua dimineata sa trimit online???astia chiar sau tampit ???.....ma puteti lamuri si pe mine in aceasta problema???va multumesc
 
 
Companie: Euload SRL   Data: 09:42 - 04/10/2011 
   In conformitate cu ART. 38, litera v din OMTCT nr. 1892/2006 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea transporturilor rutiere si a activitatilor conexe acestora, cu modificarile si completarile ulterioare, operatorii de transport care efectueaza operatiuni de transport rutier de persoane, au obligatia sã transmitã  anterior efectuãrii transportului, prin completarea unui formular electronic disponibil pe site-ul acesteia, datele solicitate referitoare la transportul rutier public de persoane prin servicii ocazionale.
   Serviciul de raportari online este diponibil pe site-ul Autoritatii Rutiere Romane – ARR
   Pentru utilizarea serviciului de raportari online, este necesara crearea  unui cont si cererea unei chei de acces. 
   Raportarea transportului rutier public de persoane  prin servicii ocazionale, se va face cu minim 30 de minute inainte de efectuarea transportului.
Manualul de instructiuni pentru obtinerea cheii de acces si pasii de urmat pentru transmiterea raportului online gasiti daca faceti click aici. 

Cu stima
Echipa Euload.com